Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Klik hier voor meer informatie.
Het-hazenleger
Van alles over de Hazenfamilie
_
Home__Weblog__Prikbord__Foto's__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


zo ben ik nu...



Mijn Profiel

Bery
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

We hebben weer een hond!
06 februari 2009 17:33

Ons ziekenhuis in Emmeloord....
26 november 2008 17:59

Ik ga weer van start!!
23 november 2008 13:19

Een blij Paasfeest..
21 maart 2008 17:44

De nieuwe dames.
10 februari 2008 16:26




Fotoboeken


vakantie 2007 (7)
_
Een heerlijk warme zondag! (5)
_

even proberen.... (6)
_
Wij dus (2)
_

wij (4)
_
_






Weblog Vrienden


Nog geen weblog vrienden toegevoegd.



Gastenboek berichten

Redsblog
15 maart 2010 15:35
_
Hoi berry, even een berichtje van mij, hoe gaat het met jullie?? Ik hoop van goed, ik doe niet veel op hyves dus vandaar even hier een berichtje!! Liefs Ria

Jans
20 juni 2009 13:40
_
Hallo Bery, Even een berichtje uit Heerde. Wat fijn dat jullie weer een hond hebben. Geen beagle, maar wel een kleinformaat `beagle`.LOL Ik denk dat deze met iets minder beweging genoegen neemt. Geniet van hem-haar!!!! lieve groetjes, Jans

Marijke
25 maart 2009 13:32
_
Dag Bery, Heb je al een persoonlijk berichtje gezonden hoor. Maar heb daarna nog even op je blogzitten lezen Wil je hier alsnog een fijne dag wensen. Lieve groet, Marijke




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door el060 om 10:13
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door GervanBeek om 10:12
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door redone om 10:12
_
Redone Online

Door Ron1.1 om 10:09
_
Ron1.1 Online

Door el060 om 10:09
_
El060 Online

Door NicolaasP om 10:08
_
Nieuw Forum onderwerp gestart

Door Amethista om 10:08
_
Profielgegevens aangepast

Door Amethista om 10:06
_
Amethista Online





_

Andere artikelen



Balkenbrij enzo...


lekkerrrrr

Ja, de R is al weer even in de maand. Dat betekent ook weer geleidelijk aan winterse kost eten. Nu zie ik zo veel recepten op de diverse weblogs en dat doet me ineens denken aan die lekkere balkenbrij. Herman en ik zijn er beiden gek op. Helaas wil het geval, dat onze marktslager uit Oene (die heeeel lekkere balkenbrij had) vertrokken is. Dus nu zitten we met een probleem!! Waar haal je nu de balkenbrij vandaan? Want er is zoveel verschil in smaken, ik denk dat het er ook aan ligt in welke regio het gemaakt is. Met leverworst is dat n.l. ook zo.
Wij hebben denk ik meer met de Noordelijke producten.
Nou, voor ons wordt het dus: op zoek naar de lekkere balkenbrij!




Geplaatst op 10 september 2007 16:54 en 2495 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Benenalie  
10 sep 2007 17:59
Ja lekker balkenbrij en in Twente waar Ben oorspronkelijk vandaan komt hebben ze ook heerlijke baklever en bakbloedworst!!!
Ik vind het uit twente ook lekkerder dan hier.Mijn schonmoeder leeft jammer genoeg niet meer,du we komen niet meer elke week in twente.
Wat dacht je van de winterkost,stamppot,spruitjes ,erwten en bonen soep en ga zo maar door.Elk jaargetijde heeft zo zijn.............!!

Gr Alie

Vlinder49  
13 sep 2007 18:36
Ik heb nog nooit balkenbrij gegeten.
Wat ie dat precies en waar eet je het bij ?
groetjes Gerry
_





_
Redone  
18 sep 2007 11:48
Hoi Bery, succes met zoeken, maar sla mij maar over!!!!!!!!
groetjes Ria

Willem.J.1  
19 sep 2007 10:34
Hoop voor je dat het al gelukt is, ik pas even....
_





_
Bery  
19 sep 2007 16:37
Ik heb nooit zelf balkenbrij gemaakt, maar weet wel ongeveer de ingrediënten. Het wordt/werd meestal gemaakt na de slachttijd, van vleesresten, evt. met wat spek, kruiden zoals peper en nootmuskaat en (boekweit)meel. Je koopt het bij een goeie slager, in één stuk of in plakjes gesneden. De plakjes zijn dan ongeveer ter grootte van een boterham. Deze plakjes bak je aan beide zijden en doe je dan warm op een boterham. Héérlijke winterkost!


Eibert28.1  
19 sep 2007 17:26
Ik ben gek op balkenbrij, en heb bij diverse slagers in de loop der jaren dit product gekocht. Nergens heb ik ze echter zo lekker gegeten als vroeger thuis, door mijn moeder zelf gemaakt.
_